1304735.jpg

Aah kevat! Taalla oli kevat viimeviikolla. Nyt on talvi. Ulkona on oisin jopa pakkasta. Yksi asia mika on todella outoa on se, etta taalla ei ole sadellut pahemmin ainakaan viikkoon. Valilla kadut ovat olleet markina kun on mennyt ulos, etta satanut ilmeisesti on jossain valissa, mutta ei onneksi juuri silloin kun itse on ollut ulkosalla. Viimeviikon kevatpaivina kayskentelin taas uusilla seuduilla ja oli hiukan turistiolo.

      1304777.jpg

Kappailin ensin Fitzgerald's Parkiin, jossa istuskelin liian pitkaan kevaasta nauttien, etta sain sitten taas nuhan.

         1304736.jpg

         1304741.jpg

Shaky Bridge.

       1304742.jpg

       1304744.jpg

River Lee.

       1304745.jpg

       1304746.jpg

Cork City Gaoil. Eli vanha vankila. Sisalle en malttanut kauniina kevatpaivana menna.

Jotain hassuja juttuja tassa on tullut mieleen mista pitaa kirjoittaa. Toinen on takalaisten miesten ja poikien tapa pitaa ovea auki naisille, joka on tietysti oikein ihanaa. Taalla yliopistolla suurin osa ovista on lasisia, etta nakee lapi, ja jos mies on tulossa ovesta ja nainen tulossa vastaan, niin miehet aina aukaisee oven ja jaavat odottamaan, etta nainen kavelee ensin, vaikka nainen olisi paljon kauempana tulossa ja mies jotuisi odottamaan. Valilla tuntuu etta pitaa suunnilleen juosta, kun kehtaa odotuttaa toista. Tassa on myos sattunut jo useammin kuin kerran niin, etta joku on jaanyt pitamaan ovea auki minulle, enka ole ollut edes ollenkaan menossa siita ovesta ja en sitten ole kehdannut sanoa, etta eiku ma olen menossa kylla tonne, vaan olen kiltisti kavellyt ovesta ja palannut sitten takaisin. :D

Toinen mielestani melko hassu juttu tapahtui viime viikolla, mika kertoo, etta olen ilmeisesti aika hyvin kotiutunut tanne. Yksi kaveri nimittain sanoi, etta ne suunnittelee menevansa johonkin irkkupubiin, missa ne ei ole viela olleet ja kysyi hauluanko tulla mukaan ja mun ensireaktio oli jotain about etta 'Irkkupubiin! Rakastan irkkupubeja, rakastan Irlantia!' Hetken mietinta, ai mutta mahan olen Irlannissa ja eipa tassa pahemmin muissa pubeissa ole tullut hengailtua kuin irkkupubeissa. Etta ainiin, what a dob. Torppo.

Eipa tanne muuta. Ainiin yhet luennot loppuivat viimeviikolla. En ollut yhtaan varautunut vaan olin jo reippaana menossa luennoille, kun yksi opiskelukaveri sanoi, etta se oli vaan kuuden viikon kurssi. Ihan bimboa. No, mutta more free time! Ihan hyva, kun esseeta alkaa pukkaamaan rytinalla ja kaikkea. Enaa noin kuukausi megapitkaan paasiaislomaan. Hullua. Sita ennen pitaisi kyhata kaksi esseeta ja olikos sita ennen jo joku tenttikin? Voipi olla. Etta kiiretta pitaa. Ensi viikonloppuna Kerryyn. En malta odottaa! Sitten taalla on viela vaikka ja mita paikkoja mita pitaa koluta. Taidan jattaa aika paljon paasiaislomalle, kun on enempi aikaa ja kelitkin lamposemmat.