Tuli sitten Kerryn niemimaalla kaytya. Reissu oli mahtava. Yovyttiin Ring of Kerry Hotellissa Cahersiveenissa. Hotelli oli luksusta, kuten linkin kuvissa nakyy. Luonto oli erilaista, mita tahan mennessa on tottunut lahinna nakemaan. Suoraan sanottuna valilla alkaa jo kyllastyttaa nama ianikuiset vihreat nummet jos rehellisia ollaan. Mutta jos nummilla on lampaita, mita yleensa on, niin sitten se onkin asia erikseen. Lampaat ne jaksaa aina vaan ihastuttaa.

Tassa muutamia kuvia tuolta Kerrysta. Torppona en tajunnut ottaa kannyn laturia mukaan, kun en muistanut, etta kuvien rapsiminen kannykameralla kuluttaa akkua ihan simona, etta loppui sitten melko pian akku ja kuvien ottaminen jai. Mutta tassa nyt naita mita ehdin ottaa.

       1331756.jpg

Meikalainen kamalassa viimassa jyrkanteen reunalla Valentia Islandilla. Valilla tuntui, etta ei uskalla seista, ettei tuuli tempaise jyrkanteelta alas. Tuolla nakyi myos Skellig saaret, minne hullut munkit rakensivat luostarin Irlannin varhaiskeskiajalla. Kuvissa niita ei valitettavasti oikein nay.

   1331762.jpg

Maisemia. Tuolla oli todella hienoa, noi jyrkanteet oli korkeat ja jyrkat, vuoret korkeita ja atlantti lahes turkoosi, mutta eipa noita oikein saa kuviin vangittua, tai ainakaan mina en saa.

  1331751.jpg

Tassa keskiaikaisen linnoituksen raunioita Cahersiveenista.

    1331749.jpg

Sitten ryhmaposeerauskuva, jossa meikan lisaksi tytot on Suomesta ja pojat Usasta. Kuvan on ottanut Tamar Higgins.

   1331796.jpg

Nama kuvat onkin siita harvinaisia, etta meikakin niissa vilahtaa. Pahemmin omia kuvia en kylla tanne lykkaile, kun sen verran epakameraystavallisen nakoinen tuppaan yleensa joka kuvassa olemaan etta oksat pois.

Upeiden maisemien lisaksi reissun parasta antia oli irkkutanssien opettelu. Opeteltiin kolme eri tanssia, yksi oli nimeltaan Ceili ja muiden nimia en muista. Tanssittiin lahes nonstoppina kaksi tuntia ja kylla se ihan kunnon urheilusta kavi, sellaista pomppimista se oli etta huh huh.

Eipa oikein muuta. Essee-deadlinet alkaa painaa paalle. Taalla on oleiltu jo kaksi kuukautta. Suunnitellaan paasiaislomaksi auton vuokrausta ja suhauttelua mm. Belfastiin ja Dubliniin. Paasiasloma alkaakin jo 22.3. ja kestaa tasan kuukauden. Sitten onkin vissiin pari viikkoa vain luentoja kunnes alkaa tentit. Pirun nopsasti tama aika taalla menee, sita tulee paiviteltua miltei joka paiva.

Bye for now.