Huiii! Taalla sita vaan ollaan Irlannissa. Oltu kohta jo parisen viikkoa.Kaikki on mennyt mita mainioiten tahan asti, vaikka pieni epatoivo meinasi jo iskea kampan loytymisen kanssa, vaikka en ollut sita viela paria paivaa enempaa etsinytkaan. Silti kaikki se soittelu landlordeille/leideille ja ne monet sorry it's gone blaablaa tai soita uudestaan silloin ja silloin ja sitten kun soittaa niin se onkin silloin jo mennyt tai puhelin ei ole edes paalla. No, se hiukka stressasi, mutta sitten loytyikin paikka, luukku, tulitikkuaski, kun soitin suunnilleen ihan randomin vuokranantajan numeroon, silla kun oli joku muu paikka, mita ei siina mun listassa edes ollut. Tana aamuna siis muutin tulitikkuaskiini ja kohta pitaisi lahtea ostamaan peittoa, tyynya ja jotain kahvikupposta, niin ja avaimenperaa ja tietysti myos ruokaa. Olohuone, keittio ja kylppari minulla on ilo jakaa Connorin, toisen Connorin, Brendanin ja Evanin kanssa. Kaikki irkkuladseja. Kolme niista olenkin jo tavannut ja vaikutti ihan mukavilta, etta eikohan tuo asumisjarjestely menettele. Parasta paikassa on, etta siita on vain pari miinuuttia yliopistolle ja ruokakauppa on toisella puolella tieta.

Tanaan alkoi luennotkin ja pienen kampuksella seikkailun jalkeen loysin kuin loysinkin oikeaan luokkaan. Luennot kestaa taalla usein vain tunnin, joten ne tuntuvat lyhkasilta.

Heti ensimmaisena orientaatiopaivana soitin Irish Buddylleni (siis sellainen ohjelma johon sai osallistua jos halusi paikallisen buddyn) Aoifelle ja sovittiin tapaaminen kampuksella. Sitten rekisteroinnissa sattui vieressani istumaan kaksi suomalaista tyttoa joihin tutustuin. Aoife oli myos toisen heista buddy, joten he lyottaytyivat myos seuraamme. Aoife esitteli meille hieman keskustaa ja kaytiin kahvilla. Perjantaina orientaatio jatkui ja tutustuttiin myos pariin ranskalaiseen, hollantilaiseen ja usalaiseen. Tavattiin taas Aoife ja han esitteli meille kampusta. Lauantai menikin kampan peraan soitellessa, majapaikkaa vaihtaessa b&b:sta halvempaan hostelliin ja sitten viela tuon kampan katsastamisessa. Eilen huojuin keskustassa, joku reissaaja Sean tuli juttelemaan ja kaytiin kahvilla, han oli kaynyt melkein Helsingissa, siis ollut laivalla satamassa. Sitten tuli tosiaan tama paiva ja tassa sita ollaan. Viela olisi yhta ja toista mita pitaisi hoidella, ennenkuin paasee huokaisemaan. Yritin kayda maksamassa kampuksen pankissa lukukausimaksuani, mutta sitten kortissani oli jotain vikaa ettei toiminut ja otolle oli kilsan jono, joten paatin koittaa huomenna uudestaan paremmalla onnella. Tilin kavin tsekkaamassa ja ainakaan sen tilasta haikka ei todellakaan johtunut. Mutta tietaahan nama visa electronit, samanlaista saatoa Suomessa.

Pikkaisen koti-ikava. Etenkin kun vahingossa harhaudun ajattelemaan Pinnia ja Leevia. Ja kun taivastelen naita vessoja ja suihkuja ja kylmia sisatiloja, (arvatenkin minulla on ollut jarkyttava rakatauti jo monta paivaa.) Muuten viihdyn taalla erittain hyvin. Cork on mukava ja kaunis kaupunki, enka ole viela edes nahnyt siita kaikkea. Kaikenlaisia kivoja retkia tiedossa. Arkeologian kurssiin kuuluu kaksi reissua, joista toinen mm. juuri tuonne Rock of Cashelille, mika on tuossa kuvassa. En malta odottaa!

Kuulumisiin! Cheers!